Norrøna

Kvalitet, funksjon, design og bærekraft siden 1929

Bærekraftsbarometer

Verdikjede og produksjon
Materialer
Shipping
Robusthet
Reparasjon av klær
Above and Beyond

Verdikjede og produksjon: Alle materialer vi bruker er Bluesign sertifisert, som vil si at det er bærekraftig produsert med tanke på planeten og menneskene som jobber for oss. I tillegg har vi en egen fabrikk i Litauen.

Shipping: Vi produserer produktene våre i Litauen, Portugal, Vietnam og Kina. Kun 1,4% av produktene blir transportert via fly.

Robusthet: Alle produktene våre har 5-års garanti på produksjons- og materialfeil, slik at du kan være trygg på at du har utstyr i mange år fremover.

Reparasjon av klær: Selv om et nytt Norrøna-produkt er supert, er kanskje et gammelt et enda bedre. Produkter av høy kvalitet med lang levetid er et av de beste tiltakene for å gjøre et produkt mer miljøvennlig. Derfor har vi tilbudt reparasjoner siden 1929. I 2020 reparerte vi over 14300 klær.

Above and Beyond: Hvert år legges 1 % av vårt totale salg til side, for å hjelpe organisasjoner som arbeider for å fremme bærekraft og miljøvennlige tiltak. Hvert kjøp du gjør, bidrar litt til liv og levebrød over hele verden.

Materialer

Andel resirkulert polyester

Andel resirkulert nylon

Andel sporbar ull

Andel uten fluorcarbon DWR

Ta en titt på produktene våre

Sertifiseringer:

Verdikjede

Bluesign

En uavhengig enhet kontrollerer at produktene våre er produsert på ansvarlig vis ift mennesker og planeten.

Bærekraft

HIGG index

Vi er et aktivt medlem av HIGG indeksen. Les mer her

Mennesker

Fairtrade

Dyrevelferd

Animal Welfare

Tekstiler

Tekstiler